Frisör Lekande Lockar

Skåne län

Information

511108-XXXX är organisationsnummer för företaget Frisör Lekande Lockar. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Frisör Lekande Lockar är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Hörby som är den kommunen som Frisör Lekande Lockar finns i.

Frisör Lekande Lockar har varit registrerat sedan 1993-12-17 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Frisör Lekande Lockar så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1993-01-01.

Frisör Lekande Lockar är och det finns flera bolag i Hörby som också är .

Firmatecknare för Frisör Lekande Lockar är följande:

Vill ni komma i kontakt med Frisör Lekande Lockar så kan ni göra det på telefon genom 0415-15522 eller genom brev på följande adress:

Herr- och damfrisering.

Det finns olika personer som har en koppling med Frisör Lekande Lockar och det är Hagman, Britt-Marie Elisabeth som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma,