Exclusive Food Björn Lindqvist

Skåne län

Information

I Hörby finns det ett Enskild firma som heter Exclusive Food Björn Lindqvist. Det finns flera verksamheter som liknar Exclusive Food Björn Lindqvist i Skåne län. Hörby är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Exclusive Food Björn Lindqvist är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2003-04-24 och det finns flera verksamheter som är det i Skåne län.

Sedan 2003-05-09 så har Exclusive Food Björn Lindqvist varit registrerat och sedan 2003-04-24 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Exclusive Food Björn Lindqvist och det finns fler verksamheter som är det i Hörby.

Vill man komma i kontakt med Exclusive Food Björn Lindqvist så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Exclusive Food Björn Lindqvist så kan ni göra det på 0413-12900.

Uppfödning och försäljning av fjäderfä. Konsultverksamhet avseende försäljning av delikatesser. Servering och försäljning av bla kaffe och delikatesser.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Lindqvist, Björn Viktor som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Exclusive Food Björn Lindqvist har 510713-XXXX som sitt organisationsnummer.