Råsets alltjänst

Skåne län

Information

Råsets alltjänst hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Hörby som är den kommunen där Råsets alltjänst finns. I Hörby så finns det många olika Enskild firma och i Skåne län så finns det ännu fler Enskild firma. Råsets alltjänst tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket Råsets alltjänst har haft sedan 1997-01-01. Råsets alltjänst har funnits sedan och 1997-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Råsets alltjänst så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0415-330033.

Hörby arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Råsets alltjänst har idag 510402-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Råsets alltjänst

Skogs och lantbruk. Grafisk design. Försäljning av datorer och datatillbehör samt därtill hörande verksamhet. Personaluthyrning. Konsultverksamhet inom data såsom installation och konfigurering av PC- hårdvara, nätverkshårdvara, PC-programvara, släktforskning.

I Råsets alltjänst så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Åkesson, Yvonne som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma, .