Gondwana consulting

Skåne län

Information

490414-XXXX är organisationsnummer för företaget Gondwana consulting. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Gondwana consulting är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Hörby som är den kommunen som Gondwana consulting finns i.

Gondwana consulting har varit registrerat sedan 1997-09-09 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Gondwana consulting så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

Gondwana consulting är och det finns flera bolag i Hörby som också är .

Firmatecknare för Gondwana consulting är följande:

Vill ni komma i kontakt med Gondwana consulting så kan ni göra det på telefon genom 046-169247 eller genom brev på följande adress:

Konsultverksamhet inom administrativ utveckling.

Det finns olika personer som har en koppling med Gondwana consulting och det är Johnsson, Paul Jerry som är född 1949 och har titeln Innehavare av enskild firma,