HELLMANS FRISERSALONG

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Hörby och HELLMANS FRISERSALONG är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och HELLMANS FRISERSALONG är ett av dem. Statusen för HELLMANS FRISERSALONG är att Bolaget är aktivt.

HELLMANS FRISERSALONG är ett Enskild firma och skapades 1975-07-08. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Hörby där bolaget finns i jobbar för att bolag som HELLMANS FRISERSALONG ska trivas.

HELLMANS FRISERSALONG är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Hörby så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Herrfriséringsrörelse.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att HELLMANS FRISERSALONG är momsregistrerat och det har de varit sedan 1990-01-01.

Idag är HELLMANS FRISERSALONG och det finns flera bolag som är det idag i Hörby.

Vill man komma i kontakt med HELLMANS FRISERSALONG så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0415-10207.

.

De som är på något sätt har med HELLMANS FRISERSALONG är Hellman, Kaj Eric som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

HELLMANS FRISERSALONG har 480914-XXXX som sitt organisationsnummer.