TOMMI KRISTENSSONS MUR & BYGGSERVICE

Skåne län

Information

480221-XXXX är organisationsnummer för bolaget TOMMI KRISTENSSONS MUR & BYGGSERVICE. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som TOMMI KRISTENSSONS MUR & BYGGSERVICE är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Hörby som är den kommunen som TOMMI KRISTENSSONS MUR & BYGGSERVICE finns i.

TOMMI KRISTENSSONS MUR & BYGGSERVICE har varit registrerat sedan 1990-10-18 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för TOMMI KRISTENSSONS MUR & BYGGSERVICE så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

TOMMI KRISTENSSONS MUR & BYGGSERVICE är och det finns flera bolag i Hörby som också är .

Firmatecknare för TOMMI KRISTENSSONS MUR & BYGGSERVICE är följande:

Vill ni komma i kontakt med TOMMI KRISTENSSONS MUR & BYGGSERVICE så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Murnings- och byggnadsarbeten.

Det finns olika personer som har en koppling med TOMMI KRISTENSSONS MUR & BYGGSERVICE och det är KRISTENSSON, TOMMI GUSTAV GÖSTA som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma,