IQ Invest, Sweden

Skåne län

Information

460710-XXXX är organisationsnummer för bolaget IQ Invest, Sweden. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som IQ Invest, Sweden är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Hörby som är den kommunen som IQ Invest, Sweden finns i.

IQ Invest, Sweden har varit registrerat sedan 2002-04-29 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för IQ Invest, Sweden så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

IQ Invest, Sweden är och det finns flera bolag i Hörby som också är .

Firmatecknare för IQ Invest, Sweden är följande:

Vill ni komma i kontakt med IQ Invest, Sweden så kan ni göra det på telefon genom 070-3599501 eller genom brev på följande adress:

Konstruktion och utveckling av uppfinningar. Konsultverksamhet avseende uppfinningar, produktionsteknik med skärande bearbetning, stål, metall och trä som specialitét.

Det finns olika personer som har en koppling med IQ Invest, Sweden och det är Olsson, Jan Evert som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma,