FIRMA B. MÅRTENSSONS GRUS O MAKADAM

Skåne län

Information

FIRMA B. MÅRTENSSONS GRUS O MAKADAM är en verksamhet som finns i Hörby. I FIRMA B. MÅRTENSSONS GRUS O MAKADAM finns det lite olika personer som är förknippade och det är Mårtensson, Bengt Olle som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med FIRMA B. MÅRTENSSONS GRUS O MAKADAM så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå FIRMA B. MÅRTENSSONS GRUS O MAKADAM på telefon 0415-60350.

Handel samt utöva sten- och jordförädlingsrörelse.

Idag är FIRMA B. MÅRTENSSONS GRUS O MAKADAM av bolagstypen Enskild firma.

FIRMA B. MÅRTENSSONS GRUS O MAKADAM är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Hörby arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

FIRMA B. MÅRTENSSONS GRUS O MAKADAM innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och FIRMA B. MÅRTENSSONS GRUS O MAKADAM är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1981-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för FIRMA B. MÅRTENSSONS GRUS O MAKADAM så är det följande:

FIRMA B. MÅRTENSSONS GRUS O MAKADAM har 450120-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.