TRANSIS TRANSLATION SERVICE ITALIAN SWEDISH

Skåne län

Information

TRANSIS TRANSLATION SERVICE ITALIAN SWEDISH hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Hörby som är den kommunen där TRANSIS TRANSLATION SERVICE ITALIAN SWEDISH finns. I Hörby så finns det många olika Enskild firma och i Skåne län så finns det ännu fler Enskild firma. TRANSIS TRANSLATION SERVICE ITALIAN SWEDISH tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har F-skatt vilket TRANSIS TRANSLATION SERVICE ITALIAN SWEDISH har haft sedan 1994-01-01. TRANSIS TRANSLATION SERVICE ITALIAN SWEDISH har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till TRANSIS TRANSLATION SERVICE ITALIAN SWEDISH så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 031-7074757.

Hörby arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

TRANSIS TRANSLATION SERVICE ITALIAN SWEDISH har idag 440303-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för TRANSIS TRANSLATION SERVICE ITALIAN SWEDISH

Översättningsverksamhet.

I TRANSIS TRANSLATION SERVICE ITALIAN SWEDISH så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är EKBLAD, SVEN OLOF MAGNUS som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma, .