Köinge Maskinservice

Skåne län

Information

440106-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Köinge Maskinservice. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Köinge Maskinservice är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Hörby som är den kommunen som Köinge Maskinservice finns i.

Köinge Maskinservice har varit registrerat sedan 1996-02-27 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Köinge Maskinservice så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Köinge Maskinservice är och det finns flera verksamheter i Hörby som också är .

Firmatecknare för Köinge Maskinservice är följande:

Vill ni komma i kontakt med Köinge Maskinservice så kan ni göra det på telefon genom 0415-62288 eller genom brev på följande adress:

Reparation, underhåll och service av lantbruksmaskiner och entre- prenadmaskiner samt handel med tillhörande reservdelar.

Det finns olika personer som har en koppling med Köinge Maskinservice och det är Hjalmarsson, Lars Erik Rikard som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma,