SP-LANTBRUKSSERVICE

Skåne län

Information

420810-XXXX är organisationsnummer för bolaget SP-LANTBRUKSSERVICE. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som SP-LANTBRUKSSERVICE är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Hörby som är den kommunen som SP-LANTBRUKSSERVICE finns i.

SP-LANTBRUKSSERVICE har varit registrerat sedan 1986-03-12 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för SP-LANTBRUKSSERVICE så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1986-01-01.

SP-LANTBRUKSSERVICE är och det finns flera bolag i Hörby som också är .

Firmatecknare för SP-LANTBRUKSSERVICE är följande:

Vill ni komma i kontakt med SP-LANTBRUKSSERVICE så kan ni göra det på telefon genom 0415-62200 eller genom brev på följande adress:

Service av lantbruksmaskiner.

Det finns olika personer som har en koppling med SP-LANTBRUKSSERVICE och det är PERSSON, LARS STIG LENNART som är född 1942 och har titeln Innehavare av enskild firma,