ÖNNEKÖPS BILVERKSTAD, KARL-ERIK NILSSON

Skåne län

Information

ÖNNEKÖPS BILVERKSTAD, KARL-ERIK NILSSON är ett företag som finns i Hörby. I ÖNNEKÖPS BILVERKSTAD, KARL-ERIK NILSSON finns det lite olika personer som är förknippade och det är NILSSON, KARL-ERIK som är född 1942 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med ÖNNEKÖPS BILVERKSTAD, KARL-ERIK NILSSON så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå ÖNNEKÖPS BILVERKSTAD, KARL-ERIK NILSSON på telefon 0415-60065.

Reparation av bilar samt handel med bilar och reservdelar.

Idag är ÖNNEKÖPS BILVERKSTAD, KARL-ERIK NILSSON av bolagstypen Enskild firma.

ÖNNEKÖPS BILVERKSTAD, KARL-ERIK NILSSON är ett av många företag som finns i Skåne län och Hörby arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

ÖNNEKÖPS BILVERKSTAD, KARL-ERIK NILSSON innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och ÖNNEKÖPS BILVERKSTAD, KARL-ERIK NILSSON är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1971-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för ÖNNEKÖPS BILVERKSTAD, KARL-ERIK NILSSON så är det följande:

ÖNNEKÖPS BILVERKSTAD, KARL-ERIK NILSSON har 420331-XXXX som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.