Elmecano i Östraby

Skåne län

Information

420301-XXXX är organisationsnummer för företaget Elmecano i Östraby. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Elmecano i Östraby är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Hörby som är den kommunen som Elmecano i Östraby finns i.

Elmecano i Östraby har varit registrerat sedan 1987-03-25 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-01-27 vill man istället veta hur det står till med momsen för Elmecano i Östraby så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-01-27.

Elmecano i Östraby är och det finns flera bolag i Hörby som också är .

Firmatecknare för Elmecano i Östraby är följande:

Vill ni komma i kontakt med Elmecano i Östraby så kan ni göra det på telefon genom 0415-40282 eller genom brev på följande adress:

Försäljning, installation och reparation av värmepumpar, elartiklar och hushållsmaskiner.

Det finns olika personer som har en koppling med Elmecano i Östraby och det är Gunnarsson, Bengt Gunnar som är född 1942 och har titeln Innehavare av enskild firma,