Redovisningsbyrån Brita Larsson

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Hörby och Redovisningsbyrån Brita Larsson är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Redovisningsbyrån Brita Larsson är ett av dem. Statusen för Redovisningsbyrån Brita Larsson är att Bolaget är aktivt.

Redovisningsbyrån Brita Larsson är ett Enskild firma och skapades 1997-05-13. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Hörby där företaget finns i jobbar för att företag som Redovisningsbyrån Brita Larsson ska trivas.

Redovisningsbyrån Brita Larsson är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Hörby så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bokföring, redovisning, deklarationer.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Redovisningsbyrån Brita Larsson är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Redovisningsbyrån Brita Larsson och det finns flera företag som är det idag i Hörby.

Vill man komma i kontakt med Redovisningsbyrån Brita Larsson så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0415-50057.

.

De som är på något sätt har med Redovisningsbyrån Brita Larsson är Larsson, Brita Ingegerd som är född 1941 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Redovisningsbyrån Brita Larsson har 411122-XXXX som sitt organisationsnummer.