Affärsutveckling i Lyby Birgitta Bäckström

Skåne län

Information

I Hörby finns det ett Enskild firma som heter Affärsutveckling i Lyby Birgitta Bäckström. Det finns flera verksamheter som liknar Affärsutveckling i Lyby Birgitta Bäckström i Skåne län. Hörby är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Affärsutveckling i Lyby Birgitta Bäckström är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1999-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Skåne län.

Sedan 1999-04-07 så har Affärsutveckling i Lyby Birgitta Bäckström varit registrerat och sedan 1999-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Affärsutveckling i Lyby Birgitta Bäckström och det finns fler verksamheter som är det i Hörby.

Vill man komma i kontakt med Affärsutveckling i Lyby Birgitta Bäckström så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Affärsutveckling i Lyby Birgitta Bäckström så kan ni göra det på 0415-12210.

Företagsutveckling, personalutveckling, coaching, rekrytering, organisationsutveckling och utbildning samt försäljning av livsmedel.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Bäckström, Birgitta Ingegerd som är född 1940 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Affärsutveckling i Lyby Birgitta Bäckström har 400406-XXXX som sitt organisationsnummer.