Schakt & Gräv Bertil Nordin

Skåne län

Information

350614-XXXX är organisationsnummer för bolaget Schakt & Gräv Bertil Nordin. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Schakt & Gräv Bertil Nordin är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Hörby som är den kommunen som Schakt & Gräv Bertil Nordin finns i.

Schakt & Gräv Bertil Nordin har varit registrerat sedan 1995-02-20 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Schakt & Gräv Bertil Nordin så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1995-01-01.

Schakt & Gräv Bertil Nordin är och det finns flera bolag i Hörby som också är .

Firmatecknare för Schakt & Gräv Bertil Nordin är följande:

Vill ni komma i kontakt med Schakt & Gräv Bertil Nordin så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Entreprenad och köttproduktion.

Det finns olika personer som har en koppling med Schakt & Gräv Bertil Nordin och det är Nordin, Rolf Bertil som är född 1935 och har titeln Innehavare av enskild firma,