ÅRRÖDS KVARN BROR NILSSON

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Hörby och ÅRRÖDS KVARN BROR NILSSON är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och ÅRRÖDS KVARN BROR NILSSON är ett av dem. Statusen för ÅRRÖDS KVARN BROR NILSSON är att Bolaget är aktivt.

ÅRRÖDS KVARN BROR NILSSON är ett Enskild firma och skapades 1969-08-19. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Hörby där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som ÅRRÖDS KVARN BROR NILSSON ska trivas.

ÅRRÖDS KVARN BROR NILSSON är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Hörby så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Handel och kvarnrörelse

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att ÅRRÖDS KVARN BROR NILSSON är momsregistrerat och det har de varit sedan 1980-01-01.

Idag är ÅRRÖDS KVARN BROR NILSSON och det finns flera verksamheter som är det idag i Hörby.

Vill man komma i kontakt med ÅRRÖDS KVARN BROR NILSSON så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0415-22019.

.

De som är på något sätt har med ÅRRÖDS KVARN BROR NILSSON är Nilsson, Bror Lennart som är född 1923 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

ÅRRÖDS KVARN BROR NILSSON har 230310-XXXX som sitt organisationsnummer.