Handelsbolaget Gustavssons Bygg & Kakel

Skåne län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Hörby och Handelsbolaget Gustavssons Bygg & Kakel är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Handelsbolaget Gustavssons Bygg & Kakel är ett av dem. Statusen för Handelsbolaget Gustavssons Bygg & Kakel är att Bolaget är aktivt.

Handelsbolaget Gustavssons Bygg & Kakel är ett Handelsbolag och skapades 2007-04-11. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Hörby där företaget finns i jobbar för att företag som Handelsbolaget Gustavssons Bygg & Kakel ska trivas.

Handelsbolaget Gustavssons Bygg & Kakel är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-04-28. I Hörby så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Byggnadsarbete samt kakelförsäljning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Handelsbolaget Gustavssons Bygg & Kakel är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-04-28.

Idag är Handelsbolaget Gustavssons Bygg & Kakel och det finns flera företag som är det idag i Hörby.

Vill man komma i kontakt med Handelsbolaget Gustavssons Bygg & Kakel så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0415-40092.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Handelsbolaget Gustavssons Bygg & Kakel är Gustavsson, Kurt-Erik Ingemar som är född 1963 och har titeln Bolagsman, Schill Gustavsson, Inger Gun-Britt M som är född 1968 och har titeln Bolagsman, .

Handelsbolaget Gustavssons Bygg & Kakel har 969726-3441 som sitt organisationsnummer.