Nimca Kommanditbolag

Skåne län

Information

Kommanditbolag finns det flera av i Hörby och Nimca Kommanditbolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Nimca Kommanditbolag är ett av dem. Statusen för Nimca Kommanditbolag är att Bolaget är aktivt.

Nimca Kommanditbolag är ett Kommanditbolag och skapades 2007-02-07. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Hörby där företaget finns i jobbar för att företag som Nimca Kommanditbolag ska trivas.

Nimca Kommanditbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-06-14. I Hörby så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva annons reklam försäljning inom internet och dags tidskrifter. Webb utveckling, reklam-produktion inom IT och webb, produktion av hemsidor och grafisk produktion. Import och försäljning av djurtillbehör och ridsportartiklar.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Nimca Kommanditbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-06-14.

Idag är Nimca Kommanditbolag och det finns flera företag som är det idag i Hörby.

Vill man komma i kontakt med Nimca Kommanditbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0415-61069.

Firman tecknas av komplementären..

De som är på något sätt har med Nimca Kommanditbolag är Andersson, Peter Niclas som är född 1966 och har titeln Komplementär, Andersson, Marie som är född 1974 och har titeln Kommanditdelägare, .

Nimca Kommanditbolag har 969724-5729 som sitt organisationsnummer.