Lisa Racing Handelsbolag

Skåne län

Information

I Hörby finns det ett Handelsbolag som heter Lisa Racing Handelsbolag. Det finns flera bolag som liknar Lisa Racing Handelsbolag i Skåne län. Hörby är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Lisa Racing Handelsbolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2004-10-07 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 2004-09-23 så har Lisa Racing Handelsbolag varit registrerat och sedan 2004-10-07 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Lisa Racing Handelsbolag och det finns fler bolag som är det i Hörby.

Vill man komma i kontakt med Lisa Racing Handelsbolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Älmhult 6351, 242 95, Hörby. Vi ni istället prata med Lisa Racing Handelsbolag så kan ni göra det på .

Bilracing med event-försäljning, utveckling och konsultation inom telematiksystem avseende hård- och mjukvara med specilitet inbyggda system för racingfordon, handel med bil- och motor- cykeldelar samt därmed liknande verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Andreasson, Per Jens Mikael som är född 1964 och har titeln Bolagsman, Lundholm, Claes Henrik som är född 1964 och har titeln Bolagsman, .

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. .

Lisa Racing Handelsbolag har 969704-3793 som sitt organisationsnummer.