Nio Vackra Ting Handelsbolag

Skåne län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Hörby och Nio Vackra Ting Handelsbolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Nio Vackra Ting Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Nio Vackra Ting Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Nio Vackra Ting Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2003-05-23. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Hörby där företaget finns i jobbar för att företag som Nio Vackra Ting Handelsbolag ska trivas.

Nio Vackra Ting Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-08-04. I Hörby så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Import och grossistförsäljning av bijouterier, assessoarer, presenter samt "give aways". Galleriverksamhet med försäljning av konst och kuriosa. Försäljning på lokala marknader och bazarer, ev. egen butik i framtiden.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Nio Vackra Ting Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-08-04.

Idag är Nio Vackra Ting Handelsbolag och det finns flera företag som är det idag i Hörby.

Vill man komma i kontakt med Nio Vackra Ting Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-79335.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Nio Vackra Ting Handelsbolag är Jesdapornpun, Jaray som är född 1963 och har titeln Bolagsman, Nilsson, Anna Karin Kristina som är född 1974 och har titeln Bolagsman, Pålsson, Glenn Oskar som är född 1948 och har titeln Bolagsman, .

Nio Vackra Ting Handelsbolag har 969694-0585 som sitt organisationsnummer.