Innovationsbolaget i Lyby Handelsbolag

Skåne län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Hörby och Innovationsbolaget i Lyby Handelsbolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Innovationsbolaget i Lyby Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Innovationsbolaget i Lyby Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Innovationsbolaget i Lyby Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2001-03-16. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Hörby där företaget finns i jobbar för att företag som Innovationsbolaget i Lyby Handelsbolag ska trivas.

Innovationsbolaget i Lyby Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-07-13. I Hörby så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Mekaniska arbete, service elektriskt samt mekaniskt, reperation av svetsslangpaket, nykonstruktion, montering.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Innovationsbolaget i Lyby Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-07-13.

Idag är Innovationsbolaget i Lyby Handelsbolag och det finns flera företag som är det idag i Hörby.

Vill man komma i kontakt med Innovationsbolaget i Lyby Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0415-10468.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Innovationsbolaget i Lyby Handelsbolag är Magnusson Sloberg, Inger Ann-Kristin som är född 1957 och har titeln Bolagsman, Sloberg, Lars Gunnar som är född 1956 och har titeln Bolagsman, .

Innovationsbolaget i Lyby Handelsbolag har 969676-5156 som sitt organisationsnummer.