SÅBA Konsult Kommanditbolag

Skåne län

Information

SÅBA Konsult Kommanditbolag är ett av många företag som finns i Hörby. Det är nämligen den kommunen som SÅBA Konsult Kommanditbolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

SÅBA Konsult Kommanditbolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2001-03-16.

SÅBA Konsult Kommanditbolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2001-02-08. Men sedan 2001-03-16 så har SÅBA Konsult Kommanditbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Bessinge 2140, 242 91, Hörby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på SÅBA Konsult Kommanditbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-921320.

Hörby arbetar för att företag som SÅBA Konsult Kommanditbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för SÅBA Konsult Kommanditbolag. Det finns flera företag i Skåne län.

Åkeri samt konsultverksamhet inom svensk och utländsk transportsektor med därtill hörande verksamhet, import och försäljning av presentartiklar, produktion, inköp samt försäljning och utbildning inom sektorn konsthantverk.

Firmatecknare för SÅBA Konsult Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas av komplementären..

Det finns idag lite personer som är kopplade till SÅBA Konsult Kommanditbolag och det är följande personer, Andersson, Sven Åke som är född 1938 och har titeln Komplementär, Andersson, Anna Birgit Hildegard som är född 1939 och har titeln Kommanditdelägare,

Organisationsnummer för SÅBA Konsult Kommanditbolag är 969675-6403.