Kullerstensgården Handelsbolag

Skåne län

Information

969664-8113 är organisationsnummer för verksamheten Kullerstensgården Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kullerstensgården Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Hörby som är den kommunen som Kullerstensgården Handelsbolag finns i.

Kullerstensgården Handelsbolag har varit registrerat sedan 1999-12-15 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-01-27 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kullerstensgården Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-01-27.

Kullerstensgården Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Hörby som också är .

Firmatecknare för Kullerstensgården Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Kullerstensgården Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0415-50344 eller genom brev på följande adress:
S. Rörum 4248, 242 94, Hörby

Stall och rumsuthyrning, gårdsförsäljning, möbelrenovering och möbelförsäljning. Konsult och försäljning inom IT och data. Import och postorderförsäljning av orientaliska produkter.

Det finns olika personer som har en koppling med Kullerstensgården Handelsbolag och det är Jönsson, Angela Irene som är född 1956 och har titeln Bolagsman, Lindstrand, Torbjörn Hilmer som är född 1949 och har titeln Bolagsman,