Nordic Natural Handelsbolag

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Nordic Natural Handelsbolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Hörby här finns det många olika Handelsbolag. Nordic Natural Handelsbolag tillhör bolagstypen "Handelsbolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Hörby jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Nordic Natural Handelsbolag är momsregistrerat sedan1998-01-01 och har organisationsnummer 969653-6573.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0415-42510 alternativt besöka eller skicka post till Nordic Natural Handelsbolag på följande adress Starrarp 2, 275 68, Vollsjö.

Nordic Natural Handelsbolag är idag och har varit registrerat för F-skatt sedan 1998-01-01.

I Nordic Natural Handelsbolag så sitter följande personer i styrelsen: , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Försäljning, distribution, service och tillverkning av hälso- och livsrelaterade produkter och material (inklusive kristet material och utbildningsmaterial) såsom hälsokostprodukter, bageri, vegetarisk matservering och restaurang, köksutrustning, sädeskvarnar, vattenreningsutrustning, motionsutrustning, CD-skivor, videoband, dataprogram, hälso- och kristet informationsmaterial, rådgivning, kurser och föreläsningar. Multimedieutveckling av informations- och reklammaterial till olika medier såsom internet, cd, band, video och tryck, inklusive analys, konceptutveckling, design, programmering, korrektur, översättning och marknadsföring samt försäljning, distribution, service och tillverkning av dessa och relaterade produkter. Dessutom ingår rådgivning och föreläsningar inom områden rela- terade till Internet och andra medier.