Farrier & Trade Company Kommanditbolag

Skåne län

Information

969614-0913 är organisationsnummer för verksamheten Farrier & Trade Company Kommanditbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Farrier & Trade Company Kommanditbolag är Kommanditbolag. Det finns idag flera olika Kommanditbolag i Hörby som är den kommunen som Farrier & Trade Company Kommanditbolag finns i.

Farrier & Trade Company Kommanditbolag har varit registrerat sedan 1995-04-12 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Farrier & Trade Company Kommanditbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1995-01-01.

Farrier & Trade Company Kommanditbolag är och det finns flera verksamheter i Hörby som också är .

Firmatecknare för Farrier & Trade Company Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas av komplementären.

Vill ni komma i kontakt med Farrier & Trade Company Kommanditbolag så kan ni göra det på telefon genom 0416-30148 eller genom brev på följande adress:
Söderg. 12, 275 66, Vollsjö

Hovslageri och handel med hästar och tillbehör.

Det finns olika personer som har en koppling med Farrier & Trade Company Kommanditbolag och det är Jöre, Camilla Thérése som är född 1968 och har titeln Komplementär, Jöre, Gulli Birgitta som är född 1945 och har titeln Kommanditdelägare,