Svenssons Järn i Hörby Kommanditbolag (Järnia)

Skåne län

Information

I Hörby finns det ett Kommanditbolag som heter Svenssons Järn i Hörby Kommanditbolag (Järnia). Det finns flera bolag som liknar Svenssons Järn i Hörby Kommanditbolag (Järnia) i Skåne län. Hörby är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Svenssons Järn i Hörby Kommanditbolag (Järnia) är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 1994-06-08 så har Svenssons Järn i Hörby Kommanditbolag (Järnia) varit registrerat och sedan 1994-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Svenssons Järn i Hörby Kommanditbolag (Järnia) och det finns fler bolag som är det i Hörby.

Vill man komma i kontakt med Svenssons Järn i Hörby Kommanditbolag (Järnia) så kan man gör det genom att posta ett brev till Storg. 11, 242 31, Hörby. Vi ni istället prata med Svenssons Järn i Hörby Kommanditbolag (Järnia) så kan ni göra det på 0415-19790.

Bolaget skall bedriva handel med järn, bosättning och byggartiklar och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Syskonen Palmquists Fastighets Aktiebolag som är född och har titeln Komplementär, Anders Palmqvist Aktiebolag som är född och har titeln Kommanditdelägare, .

Firman tecknas av komplementären. .

Svenssons Järn i Hörby Kommanditbolag (Järnia) har 969601-5842 som sitt organisationsnummer.