NYA CYKEL O FINMEK VERKSTADEN, MÅRTENSSON O ASTIKAINEN HANDELSBOLAG

Skåne län

Information

I Hörby finns det ett Handelsbolag som heter NYA CYKEL O FINMEK VERKSTADEN, MÅRTENSSON O ASTIKAINEN HANDELSBOLAG. Det finns flera företag som liknar NYA CYKEL O FINMEK VERKSTADEN, MÅRTENSSON O ASTIKAINEN HANDELSBOLAG i Skåne län. Hörby är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Sedan 1967-01-05 så har NYA CYKEL O FINMEK VERKSTADEN, MÅRTENSSON O ASTIKAINEN HANDELSBOLAG varit registrerat. Idag är NYA CYKEL O FINMEK VERKSTADEN, MÅRTENSSON O ASTIKAINEN HANDELSBOLAG och det finns fler företag som är det i Hörby.

Vill man komma i kontakt med NYA CYKEL O FINMEK VERKSTADEN, MÅRTENSSON O ASTIKAINEN HANDELSBOLAG så kan man gör det genom att posta ett brev till Råbyg. 9, 242 30, Hörby. Vi ni istället prata med NYA CYKEL O FINMEK VERKSTADEN, MÅRTENSSON O ASTIKAINEN HANDELSBOLAG så kan ni göra det på 0415-10214.

Handel med cyklar och motorcyklar m m samt verkstadsrörelse.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag ASTIKAINEN, RAUNO TAPIO som är född 1939 och har titeln Bolagsman, MÅRTENSSON, BENGT ÅKE som är född 1942 och har titeln Bolagsman, .

; BENGT MÅRTENSSON .

NYA CYKEL O FINMEK VERKSTADEN, MÅRTENSSON O ASTIKAINEN HANDELSBOLAG har 942000-1613 som sitt organisationsnummer.