SPEKTRA ERLÖV HANDELSBOLAG

Skåne län

Information

SPEKTRA ERLÖV HANDELSBOLAG är en verksamhet som finns i Hörby. I SPEKTRA ERLÖV HANDELSBOLAG finns det lite olika personer som är förknippade och det är ERLÖV, ÅSA CHRISTINA MARGARETA som är född 1962 och har titeln Bolagsman, Erlöv, Lars Peter som är född 1960 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med SPEKTRA ERLÖV HANDELSBOLAG så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå SPEKTRA ERLÖV HANDELSBOLAG på telefon .

Tillverkning och försäljning av konsthantverk, layoutarbeten, konsult avseende husbesiktningar, upprättande av miljöplaner, livsmedels- och miljö- kontroll m m samt konstruktion av avlopps- *forts*

Idag är SPEKTRA ERLÖV HANDELSBOLAG av bolagstypen Handelsbolag.

SPEKTRA ERLÖV HANDELSBOLAG är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Hörby arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

SPEKTRA ERLÖV HANDELSBOLAG innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och SPEKTRA ERLÖV HANDELSBOLAG är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1992-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för SPEKTRA ERLÖV HANDELSBOLAG så är det följande:
; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG.

SPEKTRA ERLÖV HANDELSBOLAG har 916773-3543 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.