Äspinge Nymölla Ekologisk Produktion Kommanditbolag

Skåne län

Information

Äspinge Nymölla Ekologisk Produktion Kommanditbolag är ett företag som finns i Hörby. I Äspinge Nymölla Ekologisk Produktion Kommanditbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Velander Vretare, Mia Karina Susanne som är född 1962 och har titeln Komplementär, Gustafsson, Gösta Bertil som är född 1930 och har titeln Kommanditdelägare, Gustafsson, Gösta Bertil som är född 1930 och har titeln Prokurist, Hård af Segerstad, Annabella B som är född 1947 och har titeln Kommanditdelägare, Hård af Segerstad, Annabella B som är född 1947 och har titeln Prokurist, Vretare, Dan Henrik som är född 1969 och har titeln KommanditdelägareVretare, Dan Henrik som är född 1969 och har titeln Prokurist, .

Vill man kunna komma i kontakt med Äspinge Nymölla Ekologisk Produktion Kommanditbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Äspinge Nymölla Ekologisk Produktion Kommanditbolag på telefon 0415-94094.

Ekologisk jordbruks- och trädgårdsproduktion, produktion och försäljning av ekologiska varor och tjänster, transporter, redovisningstjänster, försäljning av litteratur, förlags- verksamhet, ekologisk kulturmiljövård.

Idag är Äspinge Nymölla Ekologisk Produktion Kommanditbolag av bolagstypen Kommanditbolag.

Äspinge Nymölla Ekologisk Produktion Kommanditbolag är ett av många företag som finns i Skåne län och Hörby arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Äspinge Nymölla Ekologisk Produktion Kommanditbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1996-01-01 och Äspinge Nymölla Ekologisk Produktion Kommanditbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1989-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Äspinge Nymölla Ekologisk Produktion Kommanditbolag så är det följande:
Firman tecknas av Susanne Gustafsson Velander.

Äspinge Nymölla Ekologisk Produktion Kommanditbolag har 916763-9021 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.