MÅNSSONS FASTIGHETER I ESLÖV HANDELSBOLAG

Skåne län

Information

916763-1606 är organisationsnummer för företaget MÅNSSONS FASTIGHETER I ESLÖV HANDELSBOLAG. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som MÅNSSONS FASTIGHETER I ESLÖV HANDELSBOLAG är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Hörby som är den kommunen som MÅNSSONS FASTIGHETER I ESLÖV HANDELSBOLAG finns i.

MÅNSSONS FASTIGHETER I ESLÖV HANDELSBOLAG har varit registrerat sedan 1988-11-07 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för MÅNSSONS FASTIGHETER I ESLÖV HANDELSBOLAG så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1992-01-01.

MÅNSSONS FASTIGHETER I ESLÖV HANDELSBOLAG är och det finns flera bolag i Hörby som också är .

Firmatecknare för MÅNSSONS FASTIGHETER I ESLÖV HANDELSBOLAG är följande:
Firman tecknas av Göran Månsson.

Vill ni komma i kontakt med MÅNSSONS FASTIGHETER I ESLÖV HANDELSBOLAG så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Fastighetsförvaltning.

Det finns olika personer som har en koppling med MÅNSSONS FASTIGHETER I ESLÖV HANDELSBOLAG och det är Göran Månsson Bil Aktiebolag som är född och har titeln Bolagsman, Månsson, Göran Lennart Thomas som är född 1952 och har titeln Bolagsman,