SPORTTRYCK I OSBYHOLM HANDELSBOLAG

Skåne län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Hörby och SPORTTRYCK I OSBYHOLM HANDELSBOLAG är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och SPORTTRYCK I OSBYHOLM HANDELSBOLAG är ett av dem. Statusen för SPORTTRYCK I OSBYHOLM HANDELSBOLAG är att Bolaget är aktivt.

SPORTTRYCK I OSBYHOLM HANDELSBOLAG är ett Handelsbolag och skapades 1985-05-17. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Hörby där bolaget finns i jobbar för att bolag som SPORTTRYCK I OSBYHOLM HANDELSBOLAG ska trivas.

SPORTTRYCK I OSBYHOLM HANDELSBOLAG är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Hörby så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Textiltryckeri

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att SPORTTRYCK I OSBYHOLM HANDELSBOLAG är momsregistrerat och det har de varit sedan 1985-01-01.

Idag är SPORTTRYCK I OSBYHOLM HANDELSBOLAG och det finns flera bolag som är det idag i Hörby.

Vill man komma i kontakt med SPORTTRYCK I OSBYHOLM HANDELSBOLAG så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0415-14290.

; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG..

De som är på något sätt har med SPORTTRYCK I OSBYHOLM HANDELSBOLAG är BRANDT, BENGT INGEMAR som är född 1930 och har titeln Bolagsman, BRANDT, BERTIL som är född 1953 och har titeln Bolagsman, BRANDT, INGER MARIANNE som är född 1954 och har titeln Bolagsman, BRANDT, LILLY VIOLA ALICE som är född 1932 och har titeln Bolagsman, .

SPORTTRYCK I OSBYHOLM HANDELSBOLAG har 916546-6641 som sitt organisationsnummer.