Ängdala fastighets förvaltning

Skåne län

Information

791112-XXXX är organisationsnummer för företaget Ängdala fastighets förvaltning. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ängdala fastighets förvaltning är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Hörby som är den kommunen som Ängdala fastighets förvaltning finns i.

Ängdala fastighets förvaltning har varit registrerat sedan 2009-11-05 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-05-24 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ängdala fastighets förvaltning så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-05-24.

Ängdala fastighets förvaltning är och det finns flera bolag i Hörby som också är .

Firmatecknare för Ängdala fastighets förvaltning är följande:

Vill ni komma i kontakt med Ängdala fastighets förvaltning så kan ni göra det på telefon genom 0415-70390 eller genom brev på följande adress:

Fastighetsförvaltning, uthyrning av bostäder.

Det finns olika personer som har en koppling med Ängdala fastighets förvaltning och det är Wejlemo, Lars André som är född 1979 och har titeln Innehavare av enskild firma,