braziltetens

Skåne län

Information

I Hörby finns det ett Enskild firma som heter braziltetens. Det finns flera verksamheter som liknar braziltetens i Skåne län. Hörby är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

braziltetens är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2005-04-21 och det finns flera verksamheter som är det i Skåne län.

Sedan 2004-09-06 så har braziltetens varit registrerat och sedan 2005-04-21 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är braziltetens och det finns fler verksamheter som är det i Hörby.

Vill man komma i kontakt med braziltetens så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med braziltetens så kan ni göra det på 0415-15678.

Specialiserad butikshandel med herr-, dam- och barnkläder, blandat Konsultverksamhet avseende företags organisation Utbildnings- och konsultverksamhet inom livsmedelshantering och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Tetens, Tatiana som är född 1977 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

braziltetens har 770310-XXXX som sitt organisationsnummer.