Larsson Rekrytering ek. för.

Skåne län

Information

769606-0941 är organisationsnummer för bolaget Larsson Rekrytering ek. för.. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Larsson Rekrytering ek. för. är Ekonomisk förening. Det finns idag flera olika Ekonomisk förening i Hörby som är den kommunen som Larsson Rekrytering ek. för. finns i.

Larsson Rekrytering ek. för. har varit registrerat sedan 2000-09-08 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-12-14 vill man istället veta hur det står till med momsen för Larsson Rekrytering ek. för. så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-12-14.

Larsson Rekrytering ek. för. är och det finns flera bolag i Hörby som också är .

Firmatecknare för Larsson Rekrytering ek. för. är följande:
Firman tecknas, förutom av styrelsen, av Agneta Larsson ensam.

Vill ni komma i kontakt med Larsson Rekrytering ek. för. så kan ni göra det på telefon genom 0415-311314 eller genom brev på följande adress:
Janne Nilssons v. 16, 242 32, Hörby

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intresse genom att driva personaluthyrningsverksamhet i vilken medlemmarna bereds arbete och rekrytering av personal.

Det finns olika personer som har en koppling med Larsson Rekrytering ek. för. och det är Larsson, Agneta Mariana som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Thedius, Nils Mattias som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Wickbom, Malin Ingrid Maria som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot,