Bostadsrättsföreningen Bjurum 1 Hörby

Skåne län

Information

Bostadsrättsföreningen Bjurum 1 Hörby hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Hörby som är den kommunen där Bostadsrättsföreningen Bjurum 1 Hörby finns. I Hörby så finns det många olika Bostadsrättsförening och i Skåne län så finns det ännu fler Bostadsrättsförening. Bostadsrättsföreningen Bjurum 1 Hörby tillhör bolagstypen Bostadsrättsförening och bolaget har ej F-skatt. Bostadsrättsföreningen Bjurum 1 Hörby har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Bostadsrättsföreningen Bjurum 1 Hörby så kan ni göra det genom att skicka er post till Magisterg. 37 C, 242 32, Hörby men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0415-14713.

Hörby arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Bostadsrättsföreningen Bjurum 1 Hörby har idag 742000-1260 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Levin, Kerstin Birgitta -Magnusson, Anita Ingegerd är den som för stunden ansvarar för Bostadsrättsföreningen Bjurum 1 Hörby

Att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att förvalta hus i Hörby och att inom egendomen åt medlemmarna upplåta lägenheter med nyttjanderätt under obegränsad tid.

I Bostadsrättsföreningen Bjurum 1 Hörby så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Andersson, Kerstin Birgitta som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Emmertz, Lilian Britt-Louise som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Giertz, Kerstin Ingegärd som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Levin, Kerstin Birgitta som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Magnusson, Anita Ingegerd som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, .