Ormastorp Veterinärpraktik

Skåne län

Information

Ormastorp Veterinärpraktik hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Hörby som är den kommunen där Ormastorp Veterinärpraktik finns. I Hörby så finns det många olika Enskild firma och i Skåne län så finns det ännu fler Enskild firma. Ormastorp Veterinärpraktik tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har F-skatt vilket Ormastorp Veterinärpraktik har haft sedan 2005-06-03. Ormastorp Veterinärpraktik har funnits sedan och 2005-06-03 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Ormastorp Veterinärpraktik så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0415-61204.

Hörby arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Ormastorp Veterinärpraktik har idag 740816-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Ormastorp Veterinärpraktik

Stationär och ambulatorisk djursjukvård för samtliga djurslag men främst lantbrukets djur, häst, hund och katt. Veterinär.

I Ormastorp Veterinärpraktik så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nordfeldt, Karl-Johan som är född 1974 och har titeln Innehavare av enskild firma, .