Kulles Sport & Fritid

Skåne län

Information

740518-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Kulles Sport & Fritid. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kulles Sport & Fritid är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Hörby som är den kommunen som Kulles Sport & Fritid finns i.

Kulles Sport & Fritid har varit registrerat sedan 2002-02-06 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-02-04 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kulles Sport & Fritid så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-02-04.

Kulles Sport & Fritid är och det finns flera verksamheter i Hörby som också är .

Firmatecknare för Kulles Sport & Fritid är följande:

Vill ni komma i kontakt med Kulles Sport & Fritid så kan ni göra det på telefon genom 070-8688664 eller genom brev på följande adress:

Utbildning, konsultationer och arrangemang inom idrott- och friluftsliv.

Det finns olika personer som har en koppling med Kulles Sport & Fritid och det är Kulle, Olof Marcus som är född 1974 och har titeln Innehavare av enskild firma,