Röinge mark och anläggning

Skåne län

Information

731228-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Röinge mark och anläggning. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Röinge mark och anläggning är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Hörby som är den kommunen som Röinge mark och anläggning finns i.

Röinge mark och anläggning har varit registrerat sedan 2006-06-27 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-06-15 vill man istället veta hur det står till med momsen för Röinge mark och anläggning så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-06-15.

Röinge mark och anläggning är och det finns flera verksamheter i Hörby som också är .

Firmatecknare för Röinge mark och anläggning är följande:

Vill ni komma i kontakt med Röinge mark och anläggning så kan ni göra det på telefon genom 070-7230096 eller genom brev på följande adress:

Stensättning, ordningsställning av gräsytor. Planering av husgrunder, vatten och avloppsarbete. Murar och kantsten.

Det finns olika personer som har en koppling med Röinge mark och anläggning och det är Julin, Hans Yngve Christian som är född 1973 och har titeln Innehavare av enskild firma,