Anna Bjärby Lantbruk och Konsult

Skåne län

Information

730819-XXXX är organisationsnummer för bolaget Anna Bjärby Lantbruk och Konsult. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Anna Bjärby Lantbruk och Konsult är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Hörby som är den kommunen som Anna Bjärby Lantbruk och Konsult finns i.

Anna Bjärby Lantbruk och Konsult har varit registrerat sedan 2000-05-31 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-07-19 vill man istället veta hur det står till med momsen för Anna Bjärby Lantbruk och Konsult så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-07-19.

Anna Bjärby Lantbruk och Konsult är och det finns flera bolag i Hörby som också är .

Firmatecknare för Anna Bjärby Lantbruk och Konsult är följande:

Vill ni komma i kontakt med Anna Bjärby Lantbruk och Konsult så kan ni göra det på telefon genom 070-8176976 eller genom brev på följande adress:

Lantbruksverksamhet med inriktning på hästar och foderproduktion samt konsultverksamhet inom administrativa områden, främst inom ekonomi bokföring och datasupport programmering.

Det finns olika personer som har en koppling med Anna Bjärby Lantbruk och Konsult och det är Bjärby, Anna Linnéa Marianne som är född 1973 och har titeln Innehavare av enskild firma,