Carlssons Entreprenad Hörby

Skåne län

Information

720925-XXXX är organisationsnummer för företaget Carlssons Entreprenad Hörby. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Carlssons Entreprenad Hörby är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Hörby som är den kommunen som Carlssons Entreprenad Hörby finns i.

Carlssons Entreprenad Hörby har varit registrerat sedan 1997-06-25 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Carlssons Entreprenad Hörby så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Carlssons Entreprenad Hörby är och det finns flera bolag i Hörby som också är .

Firmatecknare för Carlssons Entreprenad Hörby är följande:

Vill ni komma i kontakt med Carlssons Entreprenad Hörby så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Lastbilsåkeri.

Det finns olika personer som har en koppling med Carlssons Entreprenad Hörby och det är Carlsson, Rolf Göran Ingvar som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma,