Personalkooperativet Solkullens ek för

Skåne län

Information

716439-5522 är organisationsnummer för verksamheten Personalkooperativet Solkullens ek för. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Personalkooperativet Solkullens ek för är Ekonomisk förening. Det finns idag flera olika Ekonomisk förening i Hörby som är den kommunen som Personalkooperativet Solkullens ek för finns i.

Personalkooperativet Solkullens ek för har varit registrerat sedan 1992-03-11 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Personalkooperativet Solkullens ek för så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Personalkooperativet Solkullens ek för är och det finns flera verksamheter i Hörby som också är .

Firmatecknare för Personalkooperativet Solkullens ek för är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Hansson, Ingrid Irene Geische -Ottosson, Lisbeth Harriet

Vill ni komma i kontakt med Personalkooperativet Solkullens ek för så kan ni göra det på telefon genom 0415-60444 eller genom brev på följande adress:
Önneköp Kruv. 22, 242 98, Hörby

Att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att bereda medlemmarna arbete i föreningen som har till syfte att driva alternativ barnomsorg där områdets barn står i centrum samt att främja barns utveckling i en stimulerande och tillåtande miljö.

Det finns olika personer som har en koppling med Personalkooperativet Solkullens ek för och det är Ahlman, Ulla Maria Jeanette som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Bjarme, Ulf Erik som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Göransson Nilsson, Ingrid Susanne som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansson, Ingrid Irene Geische som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Ottosson, Lisbeth Harriet som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Linda Marie som är född 1978 och har titeln Suppleant