Tinas Fötter i Löberöd och Fogdarp

Skåne län

Information

670917-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Tinas Fötter i Löberöd och Fogdarp. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Tinas Fötter i Löberöd och Fogdarp är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Hörby som är den kommunen som Tinas Fötter i Löberöd och Fogdarp finns i.

Tinas Fötter i Löberöd och Fogdarp har varit registrerat sedan 1996-05-10 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Tinas Fötter i Löberöd och Fogdarp så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Tinas Fötter i Löberöd och Fogdarp är och det finns flera verksamheter i Hörby som också är .

Firmatecknare för Tinas Fötter i Löberöd och Fogdarp är följande:

Vill ni komma i kontakt med Tinas Fötter i Löberöd och Fogdarp så kan ni göra det på telefon genom 0413-33245 eller genom brev på följande adress:

Fotvård, kosmetikförsäljning och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Tinas Fötter i Löberöd och Fogdarp och det är Andersson, Tina Camilla som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma,