MN Allservice

Skåne län

Information

I Hörby finns det ett Enskild firma som heter MN Allservice. Det finns flera bolag som liknar MN Allservice i Skåne län. Hörby är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

MN Allservice är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2001-08-03 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 2001-06-06 så har MN Allservice varit registrerat och sedan 2001-08-03 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är MN Allservice och det finns fler bolag som är det i Hörby.

Vill man komma i kontakt med MN Allservice så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med MN Allservice så kan ni göra det på 0415-51333.

Tillverkning av verktygsdelar och därmed förenlig verksamhet. Allmän industriservice såsom service på verktygsmaskiner och därmed förenlig verksamhet. Köp, försäljning och service av motorfordon och därmed förenlig verksamhet. Tillverkning, montering och service av värmepumpar och värmecentraler och därmed förenlig verksamhet. Förvärva, äga och förvalta fast och lös egendom.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Nilsson, Bengt Mikael som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

MN Allservice har 670416-XXXX som sitt organisationsnummer.