HANSSONS ÅKERI, HÖRBY

Skåne län

Information

670220-XXXX är organisationsnummer för företaget HANSSONS ÅKERI, HÖRBY. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som HANSSONS ÅKERI, HÖRBY är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Hörby som är den kommunen som HANSSONS ÅKERI, HÖRBY finns i.

HANSSONS ÅKERI, HÖRBY har varit registrerat sedan 1992-09-03 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för HANSSONS ÅKERI, HÖRBY så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1992-01-01.

HANSSONS ÅKERI, HÖRBY är och det finns flera bolag i Hörby som också är .

Firmatecknare för HANSSONS ÅKERI, HÖRBY är följande:

Vill ni komma i kontakt med HANSSONS ÅKERI, HÖRBY så kan ni göra det på telefon genom 0415-12061 eller genom brev på följande adress:

Åkeri.

Det finns olika personer som har en koppling med HANSSONS ÅKERI, HÖRBY och det är HANSSON, BENGT ÅKE LENNART som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma,