K.I. Mini Gräv Hörby

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Hörby och K.I. Mini Gräv Hörby är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och K.I. Mini Gräv Hörby är ett av dem. Statusen för K.I. Mini Gräv Hörby är att Bolaget är aktivt.

K.I. Mini Gräv Hörby är ett Enskild firma och skapades 2005-09-07. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Hörby där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som K.I. Mini Gräv Hörby ska trivas.

K.I. Mini Gräv Hörby är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-07-19. I Hörby så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Maskinentreprenad, egen grävmaskin, därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att K.I. Mini Gräv Hörby är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-07-19.

Idag är K.I. Mini Gräv Hörby och det finns flera verksamheter som är det idag i Hörby.

Vill man komma i kontakt med K.I. Mini Gräv Hörby så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-2651880.

.

De som är på något sätt har med K.I. Mini Gräv Hörby är Ingvarsson, Ingmar Kent Einar som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

K.I. Mini Gräv Hörby har 650723-XXXX som sitt organisationsnummer.