Köinge Gräv & Schakt

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Hörby och Köinge Gräv & Schakt är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Köinge Gräv & Schakt är ett av dem. Statusen för Köinge Gräv & Schakt är att Bolaget är aktivt.

Köinge Gräv & Schakt är ett Enskild firma och skapades 2008-02-18. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Hörby där företaget finns i jobbar för att företag som Köinge Gräv & Schakt ska trivas.

Köinge Gräv & Schakt är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2008-01-31. I Hörby så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Entreprenad (grävning, schaktningsarbete)

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Köinge Gräv & Schakt är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Köinge Gräv & Schakt och det finns flera företag som är det idag i Hörby.

Vill man komma i kontakt med Köinge Gräv & Schakt så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0415-62028.

.

De som är på något sätt har med Köinge Gräv & Schakt är Nilsson, Nils-Erik Johan som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Köinge Gräv & Schakt har 650310-XXXX som sitt organisationsnummer.