RM Möbel o Tapetserar Verkstad

Skåne län

Information

RM Möbel o Tapetserar Verkstad är ett av många verksamheter som finns i Hörby. Det är nämligen den kommunen som RM Möbel o Tapetserar Verkstad finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

RM Möbel o Tapetserar Verkstad är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1996-01-01.

RM Möbel o Tapetserar Verkstad som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1996-05-10. Men sedan 1998-01-01 så har RM Möbel o Tapetserar Verkstad varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på RM Möbel o Tapetserar Verkstad så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0415-330048.

Hörby arbetar för att verksamheter som RM Möbel o Tapetserar Verkstad ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för RM Möbel o Tapetserar Verkstad. Det finns flera verksamheter i Skåne län.

Tapetseriarbete: omklädsel, rottingflätning och bilklädsel. Möbelrenovering, inköp och försäljn ing av tyg, pigment, färger och möbler samt tillverkning och försäljning av nyttoprylar och små möbler.

Firmatecknare för RM Möbel o Tapetserar Verkstad är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till RM Möbel o Tapetserar Verkstad och det är följande personer, Matajzik, Robert som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för RM Möbel o Tapetserar Verkstad är 640205-XXXX.