Galleri Lenninger

Skåne län

Information

621030-XXXX är organisationsnummer för bolaget Galleri Lenninger. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Galleri Lenninger är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Hörby som är den kommunen som Galleri Lenninger finns i.

Galleri Lenninger har varit registrerat sedan 1995-05-08 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Galleri Lenninger så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1995-01-01.

Galleri Lenninger är och det finns flera bolag i Hörby som också är .

Firmatecknare för Galleri Lenninger är följande:

Vill ni komma i kontakt med Galleri Lenninger så kan ni göra det på telefon genom 0415-80066 eller genom brev på följande adress:

Galleri med butik för presentartiklar och konsthantverk samt cafeverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Galleri Lenninger och det är Lenninger, Sara Magdalena som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma,