EnergiLadan

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Hörby och EnergiLadan är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och EnergiLadan är ett av dem. Statusen för EnergiLadan är att Bolaget är aktivt.

EnergiLadan är ett Enskild firma och skapades 2007-06-04. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Hörby där bolaget finns i jobbar för att bolag som EnergiLadan ska trivas.

EnergiLadan är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-05-24. I Hörby så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Försäljning av energiprodukter. Butiksförsäljning. Avser endast enhet eller kompl. (inkl. montering). Produkter såsom värmepumpar ac luft luft luft luft vatten, bergvärme, jordvärme, ved, pellets, värmekaminer, spisar, solenergiprodukter, vindkraft.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att EnergiLadan är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-05-24.

Idag är EnergiLadan och det finns flera bolag som är det idag i Hörby.

Vill man komma i kontakt med EnergiLadan så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-6650840.

.

De som är på något sätt har med EnergiLadan är Nilsson, Matts som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma, Nilsson, Anita Irene som är född 1960 och har titeln Prokurist, .

EnergiLadan har 601218-XXXX som sitt organisationsnummer.